2014. március 5., szerda

Igazgyöngy (Gümüs)

Mehmet (Kivanç Tatlitug) egy szörnyű baleset során elveszíti szerelmét. A gyász teljesen összetöri a férfit, ráadásul vasakaratú nagyapja - aki folyamatosan igazgatja a család sorsát, akárcsak cégbirodalmát - úgy dönt, hogy kiházasítja unokáját. Választottja Gyöngy (Songül Öden), a szegény családból származó lány, akit Mehmet gyermekkora óta ismer, és aki titkon szerelmes a férfiba. Mehmet tiltakozik a szülői akarat ellen, ám Gyöngy kedvessége és természetessége megenyhíti és szerelemre lobbantja a férfi szívét. Ezt az idillt rombolja szét egy váratlan telefonhívás: a vonal végén az elhunytnak hitt barátnő szól a telefonba... 
rendező: Kemal Uzun
forgatókönyvíró: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon

szereplő(k): 
Songül Öden (Gümüs)
Kivanç Tatlitug (Mehmet)
Güngör Bayrak (Seref)
Ekrem Bora (Mehmet Fikri)
Baris Bagci (Emir)

Egyéb epizódok
Forrás : port.hu 

A török sorozatot nézheti a Viasat3 tv csatornán hétköznap 10:35 perctől .Visszanézheti a play.viasat.hu-n  csak Magyarország területén.

Az Igazgyöngy című török sorozat izgalmas témát feszeget, mely a nők helyzetére is rávilágít egy konzervatív, vallásos muzulmán család életén, gondolkodásmódján keresztül. A történet szerint a nagyapa mélyen vallásos, az unokája azonban modern, fiatal nő, akinek házasságon kívül születik egy gyermeke. 
Teljes cikk : nokorszak.hu 

Facebook oldal : facebook.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése