2015. január 1., csütörtök

Hupikék törpikék

Törpapa, Törpfalva vezére, sikerrel védelmezi kis kolóniáját Hópuszpóktól, a törphusira áhítozó gonosz varázslótól. A kis falvacskában akad erőművész, szakácstörpi, lusta törpi és okos kékség, de csak egyetlen hölgytörpi, Törpilla.
Szereplő(k): 
Neil Patrick Harris (Patrick Winslow)
Jayma Mays (Grace Winslow)
Hank Azaria (Hókuszpók)
Jonathan Winters (Törpapa hangja)
Katy Perry (Törpilla hangja)
Alan Cumming (Törperős hangja)
George Lopez (Dulifuli hangja)
Paul Reubens (Tréfi hangja)

szinkronhang: 
Zámbori Soma (Patrick Winslow magyar hangja)
Zsigmond Tamara (Grace Winslow magyar hangja)
Csankó Zoltán (Hókuszpók magyar hangja)
Csurka László (Törpapa magyar hangja)
Szinetár Dóra (Törpilla magyar hangja) 

Forrás: port.hu

Kattintson a képre'
Bővebben : hu.wikipedia.org 

Hókuszpók nem hajlandó letenni örök célja megvalósításáról: elkapni ősi ellenségeit, s egy balesetnek (meg Ügyifogyi kétbalkezességének) köszönhetően sikerrel jár. A törpök csapdába esnek, és csak egy váratlanul megnyíló vészkijáraton keresztül van esélyük a menekülésre. Ám az a járat egy számukra idegen világba vezet: New Yorkba.
Szerencséjükre össze futnak a Winslow-házaspárral, akik eleinte meglepődve fogadják a váratlan vendégeket, ám legalább annyira megszeretik őket. Ugyan ha az embernek törp az albérlője, többé semmi nem olyan egyszerű, mint volt, ők mégis kitartanak kis barátaik mellett - cserébe azonban a törpök is besegítenek, amikor Patrick és Grace segítségre szorul.
Ügyifogyi, Törpilla, Dulifuli, Okoska és a többiek már kezdenék megszokni a veszélyekkel teli nagyvárost, amikor is nyomukra bukkan Hókuszpók.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése