2014. február 8., szombat

Castle

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett (Stana Katic) nyomozónő mellett a nyomozásokban.
Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást. Szereplő(k): 
Nathan Fillion (Richard Castle)
Stana Katic (Kate Beckett)
Jon Huertas (Javier Esposito)
Seamus Dever (Kevin Ryan)
Molly C. Quinn (Alexis Castle)
Susan Sullivan (Martha Rodgers)
Tamala Jones (Lanie Parish)
Ruben Santiago-Hudson (Roy Montgomery)
Bailey Chase (Will Sorenson)
Penny Johnson (Victoria Gates)
Jennifer Beals (Sophia Conrad)

Évadok: 1 2 /port.hu
   
Castle - Seamus Dever
Kattintson a képre! 

 A Castle egy amerikai dráma-komédia sorozat, mely 2009. március 9-étől látható az ABC csatornán. A sorozat negyedik évadja 2011 őszén fog elindulni. Magyarországon 2010. július 20-ától látható az RTL Klub csatornán. Az adó a hazai sugárzást 2011-ben, a második évad közben felfüggesztette, majd a nyári szezonban a lefutó valóság és tehetség kutató show-k után újra indította.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése